Vipuvoimaa EU:lta EU lippulogo

Tampereen perheiden palveluita

Avointa toimintaa lapsiperheille

Tampereen kaupunki

Hennerin leikkitoimintakeskus
Leikkitoimintakeskuksessa toiminta on monipuolista ja kerhojen ja avointen perhekerhojen lisäksi niissä järjestetään esimerkiksi teemapäiviä ja tapahtumia.
Käyntiosoite
Pispalan valtatie 79, 33270 Tampere
Kotisivu
Hervannan leikkitoimintakeskus
Hervannan leikkitoimintakeskuksessa on erilaisia kerhoja 2 - 5 -vuotiaille lapsille maanantaista torstaihin. Perjantaisin on avoin perhekerho, minne lapset ja huoltajat ovat tervetulleita viettämään aikaa yhdessä.
Käyntiosoite
Lindforsinkatu 1, 33720 Tampere
Kotisivu
Huvikummun leikkitoimintakeskus
Matkailemme ruokamaailmaan tutkien, leikkien, kokeillen ja liikkuen; olemme siis Sapere-leikkitoimintakeskus… monipuolista toimintaa Huvikummun henkeen. Tervetuloa!
Käyntiosoite
Virontörmänkatu 1, 33310 Tampere
Kotisivu
Lastenkulttuurikeskus Rulla
Täällä lapset saavat taiteilla, esitellä töitään ja osallistua erilaisiin jännittäviin tapahtumiin ja työpajoihin. Rullassa on jatkuvasti esillä erilaisia lapsille suunnattuja näyttelyitä. Pistetään yhdessä elämä ja kulttuuri rullaamaan! Rullaa ylläpitää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut. Sisäänpääsy on maksuton, ja ohjaaja on paikalla niin ryhmiä kuin yksittäisiä kävijöitäkin varten.
Puhelin
+358 505538675 , +358 408016868
Postiosoite
PL 487, 33101 TAMPERE
Käyntiosoite
Finlaysoninkuja 6, 33100 Tampere
Kotisivu
Lielahtikeskus
Keskuksesta löydät myös kattavat palvelut: kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, hammashoitola ja ikäihmisten päiväkeskus sekä liikuntakeskus, lääkäriasema, kahvilat ja ravintola.Lielahtikeskuksessa toimii useita Tampereen kaupungin palveluja. Keskuksesta löytyvät terveysasema, hammashoitola, äitiys- ja lastenneuvola, ikäihmisten palvelukeskus ja päiväkeskus sekä kirjasto. Kerroksen keskellä on myös Fimlab Laboratoriot Oy:n näytteenottolaboratorio. Keskuksen alimmassa kerroksessa on pääasiassa kauppoja ja liikkeitä.
Käyntiosoite
Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere
Kotisivu

Muut palveluntarjoajat

Annantupa
Perhetupa on oman alueensa kohtaamispaikka lapsiperheille, joissa voi tavata muita lapsiperheitä ja osallistua yhteisölliseen toimintaan esim. laittaa ruokaa yhdessä.
Käyntiosoite
Keskisenkatu 6 A 36, 33710 Tampere
Hervantatupa
Perhetupa on oman alueensa kohtaamispaikka kaikille lapsperheille, jossa voi tavata muita lapsiperheitä ja osallistua yhteisölliseen toimintaan esim. tehdä ruokaa yhdessä.
Käyntiosoite
Pietilänkatu 8 A 27, 33720 Tampere
Jumalan kämmenellä ilta
Lasten ja aikuisten yhteinen perhepyhäkoulu. Sivulta löytyy iltojen teemat ja tarkemmat kokoontumistiedot.
Kotisivu
Lasten katedraali
Lasten katedraali on lasten oma kirkko, jossa voi hämmästellä, tutkia ja leikkiä. Kirkossa on raamatunkertomuksia kuvaavia nukkealttareita sekä lasten oma leikkialttari. Kirkossa voi tutustua rukoushelmiin ja vaikka ratsastaa keinuhevosella. Lasten katedraalissa on paljon perheiden tapahtumia ja kirkkohetkiä. Päivähoidon ryhmille järjestetään jouluna ja pääsiäisenä kirkkohetkiä. Kirkko on erityisesti pääsiäisenä, kesällä ja jouluna joka päivä auki, tarjoten mm. elävää musiikkia.
Kotisivu
Linnainmaatupa
Perhetupa on kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille, jossa voi tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja osallistua yhteisölliseen toimintaan esim. laittaa ruokaa yhdessä.
Käyntiosoite
Piettasenkatu 41 B 25, 33580 Tampere
Tietoa perhetupatominnasta Tampereella
Tältä sivulta löydät tietoa lapsiperheille tarkoitetusta perhetupatoiminnasta sekä perhetupien kuukausittain vaihtuvat ohjelmat.
Kotisivu
Vaunujengi
Vaunujengi on vauvaperheiden leppoisa kohtaamispaikka kerran viikossa Hervannan kirkolla. Ryhmä on avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua.
Kotisivu
Vaunuklubi
Vaunuklubi on Tampereen keskustassa sijaitseva avoin kohtaamispaikka vauvaperheille. Kerran viikossa tapahtuvan maksuttoman toiminnan yhteydessä on tarjolla juttuseuraa, kahvia ja vauvoille sosetta. Vaunuklubi on avoinna torstaisin klo.13 - 15.30. ja mukaan voi tulla siksi aikaa kun haluaa. Toiminnassa on mukana lastenohjaaja Riikka
Kotisivu

Palvelukartta