Vipuvoimaa EU:lta EU lippulogo

Tampereen perheiden palveluita

Harrastuksia alakouluikäiselle

Muut palveluntarjoajat

Kirkkomusikantit
Kirkkomusikantittoiminta on osa Tampereen seurakuntien musiikkikasvatusta. Toiminnan kautta lapset, nuoret ja aikuiset saavat mahdollisuuden kehittää musiikillisia lahjojaan ja myös käyttää niitä seurakunnan toiminnassa. Toiminta muodostuu eri instrumenttien soittotunneista sekä erilaisista yhteismusisointi projekteista. Mukaan tulevien alaikäraja on 6 vuotta, ja mukaan pääsevät tamperelaiset lapset, nuoret ja aikuiset. Yläikärajaa ei ole. Pääsykokeita ei ole, ei myöskään tutkintotavoitteita, vaan toiminta rakentuu jokaisen omista lähtökohdista ja valmiuksista sekä seurakunnallisista tavoitteista.
Kotisivu
Koululaisten kesäkerhot
Kesäloman ensimmäisten neljän viikon aikana kokoontuvat kesäkerhot eri puolilla Tamperetta. Kerhot ovat maksuttomia ja kestävät arkipäivisin kolme tuntia. Kesäkerhot on tarkoitettu ensisijaisesti 1.-4.-luokkalaisille eikä niihin ole etukäteisilmoittautumisia. Kaikenlaiset kerhopuuhat kuten askartelu, leikkiminen, pelailu, hiljentyminen ja ulkoilu kuuluvat kaikkien kerhojen ohjelmaan. Myös kerholaisten omia ideoita toiminnasta otetaan ilolla suunnitteluun mukaan. Kerholainen ottaa kerhoon mukaan omat eväät.
Kotisivu
Leirit ja retket
Leiri on elämys Tarjoamme alakouluikäisille lapsille leirejä ympäri vuoden. Leirit ovat usein 1-3 vuorokauden mittaisia ja ne järjestetään Tampereen ympäristössä eri leirikeskuksissa. Leirit ovat maksullisia ja niihin on ilmoittautuminen. Leirejä ohjaavat ammattitaitoiset työntekijät apunaan vapaaehtoiset. Leireillä on paljon monipuolista lasten ikätasoon sopivaa ohjelmaa. Leirien ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon. Retki on yhteinen matka Retkiltä tulemme yöksi kotiin. Retkien kohde ja teema vaihtelevat ajankohdan mukaan ja niiden ohjelmaan kuuluu myös hengellistä sisältöä. Retkillä on usein yhteiskuljetus. Retket ovat maksullisia ja niille on ilmoittautuminen. Retkille lapsi osallistuu usein vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Osallistujien ei tarvitse kuulua kirkkoon.
Kotisivu
LäksyHelppi
Läksyhelppi on Suomen Punaisen Ristin Tampereen osaston yksi vapaaehtoistoiminnan muoto. Siinä autetaan koulun jälkeen koululaisia läksyjen kanssa. Läksyhelppi on oppilaille vapaaehtoinen ja kaikki oppilaat ovat sinne tervetulleita.
Kotisivu
Partiolippukunta Tampereen Kotkat
Partiolippukunta Tampereen Kotkien kotisivu, mistä saat tietoa toiminnasta.
Kotisivu
Reddie Kids -varhaisnuorten kerho
Reddie Kids on Suomen Punaisen Ristin varhaisnuorten kerho joka on suunnattu 7-12-vuotiaille. Kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille hauska ja turvallinen ympäristö jossa voi tutustua Punaisen Ristin arvomaailmaan sekä esimerkiksi perus ensiaputaitoihin leikkien ja pelien avulla. Reddie Kids -kerhon teemoja ovat käytännöllisten perus ensiaputaitojen ja turvallisuuden lisäksi muun muassa ystävyys, pakolaisuus, suvaitsevaisuus sekä vieraiden kulttuureiden ymmärtäminen ja arvostaminen. Kerho tarjoaa varhaisnuorelle loistavan mahdollisuuden tutustua Punaiseen Ristin toimintaan ja periaatteisiin. Tarjolla on lisäksi tietysti paljon hauskanpitoa ja uusia kavereita.
Kotisivu
Tietoa TaNMKY/YMCA Tampereen koripallosta
Tällä kotisivulla saat tietoa TaNMKY/YMCA Tampereen koripallojoukkueista ja -ryhmistä. Sivulta on mahdollisuus ilmoittautu toimintaan mukaan.
Kotisivu
Vapaaehtoistoiminnan keskus Tampuri
Tampuri on SPR:n Tampereen osaston vapaaehtoisten kohtaamispaikka. Tampurissa voit toimia erilaisissa harrastusryhmissä ja siellä järjestetään muun muassa ensiapu- ja ystävätoiminnankursseja sekä muita tapahtumia.
Puhelin
+358 032146905
Postiosoite
, 33210 TAMPERE
Kotisivu

Palvelukartta