Vipuvoimaa EU:lta EU lippulogo

Tampereen perheiden palveluita

Nuoren harrastukset ja vapaa-aika

Tampereen kaupunki

Annalan nuorisokeskus
Tampereella toimii kymmenen alueellista nuorisokeskusta, jotka tarjoavat ilmaista toimintaa nuorille. Nuorisokeskuksista löytyy monipuolinen välineistö harrastamiseen esimerkiksi biljardipöytä, pelikoneita, lautapelejä jne. Tervetuloa Annalan nuorisokeskukseen hengailemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa kivojen tyyppien kanssa. Talolta löytyy biljardi-ja pingispöydät, lautapelejä, PlayStation4, XBOX 360 ja Nintendo Wii. Salissa voi pelata vaikka sählyä. Viikottaista toimintaa löytyy mm. bingon ja askartelun parissa.
Puhelin
+358 3850218
Käyntiosoite
Juvankatu 53, 33710 Tampere
Kotisivu
Helapuiston nuorisokeskus
Tervetuloa vilkkaaseen Helapuistoon! Hela on monipuolinen toimintapaikka, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia harrastamiseen. Tule tapaamaan kavereitasi ja viettämään mukavia hetkiä pelailun tai muuten vaan rennon hengailun merkeissä. Toiminnan turvallisuutta on takaamassa Eteläisen Tampereen huiput nuoriso-ohjaajat, jotka auttavat ongelmissa ja keksivät tekemistä. Aina nuoren toiveiden mukaan. Työntekijät käyvät nopeasti tutuksi ja samoihin aikuisiin törmää myös Koivistonkylän, Kupolin ja Annalan nuorisokeskuksilla.
Puhelin
+358 503850217
Käyntiosoite
Arkkitehdinkatu 11, 33720 Tampere
Kotisivu
Hervannan nuorisokeskus Kupoli
Hervannan nuorisokeskus Kupoli sijaitsee keskellä Hervannan sydäntä, toimintakeskuksen alakerrassa (kirjaston takapihalta sisään), toimien alueen keskusnuorisotilana. Meiltä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia 9-17 -vuotiaille nuorille. Nuorilla on mahdollisuus osallistua erilaisten tapahtumien, projektien ja nuorisokeskuksen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Voit tulla tapaamaan kavereita, juomaan kupin kahvia keskustellen nuoriso-ohjaajien kanssa, pohtien elämän ihmeitä tai tule hengailemaan muuten vaan. Tule tutustumaan milloin vain ja jos tunnet paikan omaksesi, voit lunastaa ilmaisen klubikortin ja Kupoli nuoriso-ohjaajineen on sinun käytössäsi koko vuoden! Ehtona on vain, että hyväksyt meidän reilun pelin säännöt, eli kiroilut jäävät ulko-oven taakse, kuin myös päihteet ja tupakkatuotteet, ja kaikkihan korjaavat myös omat jälkensä.
Puhelin
+358 503850215
Käyntiosoite
Lindforsinkatu 1, 33720 Tampere
Kotisivu
Koivistonkylän nuorisokeskus
Tampereella toimii kymmenen alueellista nuorisokeskusta, jotka tarjoavat ilmaista toimintaa nuorille. Nuorisokeskuksista löytyy monipuolinen välineistö harrastamiseen esimerkiksi biljardipöytä, pelikoneita, lautapelejä jne. Koivistonkylän nuorisokeskus tarjoaa viihtyisät, remontoidut tilat, jonne voit poiketa viettämään vapaa-aikaa. Meillä on biljardi, pöytäfutis, askartelutilat ja pelihuone, josta löytyy Ps 3, Xbox 360 ja Nintendo Wii. Tyylikkäässä tv-/elokuvahuoneessa voit katsella leffoja, tai seurata vaikkapa salkkareita. Koulun salissa on mahdollisuus harrastaa ohjattua liikuntaa. Tervetuloa tutustumaan nuorisokeskuksen toimintaan!
Puhelin
+358 503850226
Käyntiosoite
Lehvänkatu 9, 33820 Tampere
Kotisivu
Kämmenniemen nuorisokeskus
Kämmenniemen nuorisokeskuksesta löytyy mahdollisuus monenlaiseen tekemiseen tai rentoon hengailuun. Voit viettää aikasi haluamallasi tavalla. Meiltä löytyy esim. biljardi, pingis, pleikkari ja paljon lautapelejä. Toisinaan järjestämme pieniä reissuja, retkiä tai muuta tavallisuudesta poikkeavaa puuhaa. Torstaisin on mahdollisuus päästä liikkasaliin riekkumaan ja perjantaisin bingotaan. Sen lisäksi nuokun kaapeista löytyy monenmoista tarviketta askarteluun tai muuhun luovaan tekemiseen.
Puhelin
+358 503850221
Käyntiosoite
Paavolantie 4, 34240 Tampere
Kotisivu
Monitoimitalo 13
Monitoimitalo 13 tarjoaa puitteet hyvin moninaiseen tekemiseen. Talo muovautuu joustavasti eri-ikäisten käyttäjien tarpeisiin ja samat tilat muuntuvatkin helposti toiminnoista toiseen. Aamuisin talossa saattaa kokoustaa kaupungin hallintokuntia, päivisin joogamammat valtaavat Wivi Lönn -salin ja iltapäiväisin alakoululaiset käynnistävät Ohjaamossa konsolipeliturnauksen. Ilta-aikaan talossa kokoontuu erilaisia järjestöjä, taideporukoita ja kädentaidoista kiinnostuneita nuoria. Monitoimitalo 13 on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille. Monitoimitalo 13 sijaitsee Koskipuiston reunalla, hotelli Tammerin kyljessä ja nurkittain keskuspaloaseman kanssa. Toimintaa viidessä kerroksessa. 13 tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia kivijalasta kaupungin katolle. Käytössä olevat tilat sijoittuvat viiteen eri kerrokseen sisältäen kaiken kaikkiaan 2500 neliömetriä toiminta-, työpaja-, harrastus-, kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille.
Puhelin
+358 356566013
Käyntiosoite
Satakunnankatu 13, 33100 Tampere
Kotisivu
Multisillan nuorisokeskus
Tampereella toimii kymmenen alueellista nuorisokeskusta, jotka tarjoavat ilmaista toimintaa nuorille. Nuorisokeskuksista löytyy monipuolinen välineistö harrastamiseen esimerkiksi biljardipöytä, pelikoneita, lautapelejä jne.
Puhelin
+358 408062308
Käyntiosoite
Multisillankatu 2, 33850 Tampere
Kotisivu
Rantaperkiön nuorisokeskus
Tampereella toimii kymmenen alueellista nuorisokeskusta, jotka tarjoavat ilmaista toimintaa nuorille. Nuorisokeskuksista löytyy monipuolinen välineistö harrastamiseen esimerkiksi biljardipöytä, pelikoneita, lautapelejä jne.
Puhelin
+358 408004487
Käyntiosoite
Tuomikuja 1, 33900 Tampere
Kotisivu
Tesoman nuorisokeskus
Tesoman Nuorisokeskus, tutummin "nuorkka" on monipuolinen vapaa-ajanviettopaikka lapsille ja nuorille koulupäivän jälkeen. Kohderyhmänä ovat 9–17-vuotiaat. Turvallisen ja vaihtelevan toiminnan turvaa kolme alan ammattilaista. Nuorisokeskuksien sääntöihin kuuluu muutama perusperiaate, jotka ovat käytössä kaikissa nuorisokeskuksissamme. Toimintamme on päihteetöntä, savutonta, tasapuolista kaikkia kohtaan. Nuorisokeskuksissamme on myös kiroilukielto. Nuorkka on myös aktiivinen alueellinen toimija ja olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja yhteistyöryhmissä kehittämässä ja edistämässä tesomalaisten hyvinvointia.
Puhelin
+358 503850227
Käyntiosoite
Kohmankaari 9, 33310 Tampere
Kotisivu

Muut palveluntarjoajat

All Inn Linnainmaa
Messukylän seurakunnan nuorten elämää. Toiminnan keskeisenä paikkana on Linnainmaan seurakuntakeskus. Ovemme ovat nuorille auki viikon jokaisena arkipäivänä. Tarjoamme viihtyisän tilan, jossa voi nauttia kahvista ja teestä, tavata ystäviään ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Perjantai-iltojen yökahviloissa tarjoamme myös pientä purtavaa edulliseen hintaan. Talossamme voi pelata mm. pingistä, biljardia, pöytäfutista, monipuolisesti lautapelejä ja esimerkiksi änäriä PS4 pelikonsolilla. Lisäksi tarjoamme nuorille isos- ja apuopettajakoulutusta, rauhoittumisen mahdollisuuden jokaviikkoisissa viikkomessuissa, mahdollisuuden toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille, urheilunjanoisille salibandytoimintaa sekä viikonloppuleirejä ja -retkiä. Olet myös tervetullut ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa sekä kantamaan vastuuta erilaisiin tehtäviin. All Inn, kaikki mukaan!
Kotisivu
Etnut - Eteläisen seurakunnan nuoret
Eteläisen seurakunnat nuoret kokoontuvat Nekalan seuriksella. Toimintaa on kahtena-kolmena iltana viikossa. Illoissa vuorottelee isostoiminta ja kaikille avoin Iltamessu ja Good Friday. Kaikissa illoissa on yhteistä ohjelmaa ja hiljentymistä, aikaa pelailuun sekä vaihtelevasti erilaista tekemistä. Tarkemmat tiedot illoista ja muusta toiminnasta kuten leirit, löydät osoitteesta etnut.fi. Tervetuloa mukaan!
Kotisivu
K-18 toiminta Tampereen seurakunnissa
Ympäri Tamperetta yli 18 vuotiaille on tarjolla vaikka mitä! Halusit sitten hiljentyä, hengailla, järjestää itse toimintaa, saunoa tai leireillä, löydät varmasti oman paikkasi seurakunnassa. Tampereen seurakunnat järjestävät nuorille aikuisille kokoontumisia eri seurakuntien alueilla ja kerran vuodessa leireillään koko porukalla. Lisäksi vuosittain järjestetään vaellus Lapin maisemiin. Yökyöpeleille löytyy yökahvilat perjantaisin sekä Tesomalta että Linnainmaalta. Avainsanana nuorten aikuisten toiminnassa ovat matala kynnys ja yhdessä tekeminen!
Kotisivu
Kirkkomusikantit
Kirkkomusikantittoiminta on osa Tampereen seurakuntien musiikkikasvatusta. Toiminnan kautta lapset, nuoret ja aikuiset saavat mahdollisuuden kehittää musiikillisia lahjojaan ja myös käyttää niitä seurakunnan toiminnassa. Toiminta muodostuu eri instrumenttien soittotunneista sekä erilaisista yhteismusisointi projekteista. Mukaan tulevien alaikäraja on 6 vuotta, ja mukaan pääsevät tamperelaiset lapset, nuoret ja aikuiset. Yläikärajaa ei ole. Pääsykokeita ei ole, ei myöskään tutkintotavoitteita, vaan toiminta rakentuu jokaisen omista lähtökohdista ja valmiuksista sekä seurakunnallisista tavoitteista.
Kotisivu
Lataamo - Harjun seurakunnan nuoret
Lataamo on Harjun seurakunnan nuorten eli Hanujen valtakunta. Ovet ovat avoinna perjantaisin klo 18 - 22 nuortenillan eli sössön merkeissä. Lataamolla voit pelata biljardia, ilmakiekkoa ja pöytäfutista. Lisäksi tarjolla on monenlaisia lautapelejä ja pelikortteja. Peliluolasta löydät pelikoneita pleikkarista käsikonsoleihin. Lataamolla voit myös rämpyttää kitaraa, pimputtaa pianoa tai helistellä marakasseja. Sössössä tarjotaan myös iltapalaa ihan ilmaiseksi. Lisäksi tarjoamme nuorille isoskoulutusta, wanhojen isosten koulutusta, apuopekoulutusta ja mahdollisuutta toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille suunnatuissa kerhoissa. Lataamolla toimii myös kitarakoulu, johon jokainen kitaristi on tervetullut lähtötasosta riippumatta.
Kotisivu
Lataamo - Harjun seurakunnan nuorisotila
Lataamo on Harjun seurakunnan nuorten eli Hanujen valtakunta. Ovet ovat avoinna perjantaisin klo 18 - 22 nuortenillan eli sössön merkeissä. Lataamolla voit pelata biljardia, ilmakiekkoa ja pöytäfutista. Lisäksi tarjolla on monenlaisia lautapelejä ja pelikortteja. Peliluolasta löydät pelikoneita pleikkarista käsikonsoleihin. Lataamolla voit myös rämpyttää kitaraa, pimputtaa pianoa tai helistellä marakasseja. Sössössä tarjotaan myös iltapalaa ihan ilmaiseksi. Lisäksi tarjoamme nuorille isoskoulutusta, wanhojen isosten koulutusta, apuopekoulutusta ja mahdollisuutta toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille suunnatuissa kerhoissa. Lataamolla toimii myös kitarakoulu, johon jokainen kitaristi on tervetullut lähtötasosta riippumatta.
Käyntiosoite
Pispalan valtatie 91, 33270 Tampere
Messin tilatoiminta
Tilalla voit olla yhdessä ohjaajien, ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa :), pelata monenlaisia pelejä (biljardi, pöytäfutis, PlayStation 2 ja 3, pingis, lautapelit..), harrastaa liikuntaa omalla salivuorolla, kiipeillä NMKY:n salissa omalla seinällä, osallistua toiminnan kehittämiseen, saada apua esim. kesätyön etsimiseen, läksyihin, tulevaisuuden suunnitteluun… Messin tila on avoinna: maanantaista torstaihin klo 15.00-20.00 13-20 -vuotiaille perjantaisin klo 14.00-17.00 5.-7.-luokkalaisille perjantaisin klo 17-21 16-29-vuotiaille  Tervetuloa aloittamaan viikonloppusi meidän kanssa! Osoite: Hämeenpuisto 14 F 33210 Tampere
Kotisivu
St22 Keskustan nuorisotila
Nuorisotyö kutsuu nuoria nuorteniltoihin keskiviikkoisin ja aina kuun ensimmäisenä perjantaina. Nuorisotila St22 sijaitsee Rautatienkadulla. Siellä on mahdollisuus pelata pingistä, pleikkaa ja erilaisia pelejä, tavata ystäviä ja viettää aikaa. Illoissa on pientä tarjoilua, opetus tai teema sekä hartaus ja aina työntekijät paikalla. Tarvittaessa on mahdollisuus varata henkilökohtainen Henkireikä-aika työntekijän kanssa luottamuksellisia keskusteluita varten. Lisäksi tarjoamme isos- ja apuopettajakoulutusta ja mahdollisuuden toimia isosen ja apuopettajan tehtävissä. Leiri- ja retkitoiminta on myös oleellinen osa toimintaamme.
Kotisivu
St22 Keskustan nuorisotila
Nuorisotyö kutsuu nuoria nuorteniltoihin keskiviikkoisin ja aina kuun ensimmäisenä perjantaina. Nuorisotila St22 sijaitsee Rautatienkadulla. Siellä on mahdollisuus pelata pingistä, pleikkaa ja erilaisia pelejä, tavata ystäviä ja viettää aikaa. Illoissa on pientä tarjoilua, opetus tai teema sekä hartaus ja aina työntekijät paikalla. Tarvittaessa on mahdollisuus varata henkilökohtainen Henkireikä-aika työntekijän kanssa luottamuksellisia keskusteluita varten. Lisäksi tarjoamme isos- ja apuopettajakoulutusta ja mahdollisuuden toimia isosen ja apuopettajan tehtävissä. Leiri- ja retkitoiminta on myös oleellinen osa toimintaamme.
Käyntiosoite
Rautatienkatu 22, 33100 Tampere
Tietoa TaNMKY/YMCA Tampereen koripallosta
Tällä kotisivulla saat tietoa TaNMKY/YMCA Tampereen koripallojoukkueista ja -ryhmistä. Sivulta on mahdollisuus ilmoittautu toimintaan mukaan.
Kotisivu
Vapaaehtoistoiminta
Seurakunnassa löytyy nuorille ja aikuisille monenlaista vapaaehtoistyötä. Joihinkin tehtäviin vaaditaan koulutusta, osaan pääsee ilmankin.
Kotisivu

Palvelukartta