Vipuvoimaa EU:lta EU lippulogo

Tampereen perheiden palveluita

Vapaa-ajan toimintaa päiväkoti-ikäiselle

Muut palveluntarjoajat

Kirkkomusikantit
Kirkkomusikantittoiminta on osa Tampereen seurakuntien musiikkikasvatusta. Toiminnan kautta lapset, nuoret ja aikuiset saavat mahdollisuuden kehittää musiikillisia lahjojaan ja myös käyttää niitä seurakunnan toiminnassa. Toiminta muodostuu eri instrumenttien soittotunneista sekä erilaisista yhteismusisointi projekteista. Mukaan tulevien alaikäraja on 6 vuotta, ja mukaan pääsevät tamperelaiset lapset, nuoret ja aikuiset. Yläikärajaa ei ole. Pääsykokeita ei ole, ei myöskään tutkintotavoitteita, vaan toiminta rakentuu jokaisen omista lähtökohdista ja valmiuksista sekä seurakunnallisista tavoitteista.
Kotisivu
Kirkkomuskari
Kirkkomuskari on seurakunnan järjestämää varhaisiän musiikkikasvatusta. Musiikkikasvatus on tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä ja musiikillista kasvua. Kirkkomuskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Ryhmiä on kaksikuukautisista (nuoremmatkin voivat tulla mukaan) vauvoista 6-vuotiaisiin asti. Ryhmät kokoontuvat arkipäivisin seurakuntien tiloissa eri puolilla kaupunkia. Kirkkomuskarit ovat maksullisia ja niihin ilmoittaudutaan.
Kotisivu
Tietoa TaNMKY/YMCA Tampereen koripallosta
Tällä kotisivulla saat tietoa TaNMKY/YMCA Tampereen koripallojoukkueista ja -ryhmistä. Sivulta on mahdollisuus ilmoittautu toimintaan mukaan.
Kotisivu
Vapaaehtoistoiminnan keskus Tampuri
Tampuri on SPR:n Tampereen osaston vapaaehtoisten kohtaamispaikka. Tampurissa voit toimia erilaisissa harrastusryhmissä ja siellä järjestetään muun muassa ensiapu- ja ystävätoiminnankursseja sekä muita tapahtumia.
Puhelin
+358 032146905
Postiosoite
, 33210 TAMPERE
Kotisivu

Palvelukartta